• Header 1

Ervaar Health Me nu met de Gratis Try-Out

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Health Me ben jij verzekerd van persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. Daarbij worden al jouw trainingen geregistreerd zodat je de meest precieze opvolging krijgt die je zelf kan terugzien in de app.  

Petra (46 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap en hield ik het nog geen 2 minuten vol op een cardio apparaat. Maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Health Me voel ik me nu beter dan ooit en volbreng ik zonder moeite nu 4 minuten op de crosstrainer met een hoge weerstand! Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Health Me."

90 Dagen Garantie Periode

Bij Health Me zijn wij zo verzekerd van ons concept en begeleiding dat wij iedereen garanderen dat wij jou:

  1. Sterker maken
  2. Fitter maken
  3. Conditioneel beter maken

Je moet alleen 20 keer komen trainen zodat wij als coaches de kans krijgen om met jou aan de slag te gaan en het bovengenoemde waar te maken.

Ga jij de uitdaging aan? Start nu met de Gratis Try-Out

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Social Fit Club Health Me in Naaldwijk en Scheveningen is dé plek voor hét alternatief voor fitness met de Milon Cirkel. Bij Health Me ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Try-Out.