• Header 2

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Health Me in Naaldwijk, Leidschendam en Scheveningen voor jou een gepersonaliseerde oplossing!

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Snel, veilig en effectief
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
  • Slecht 2x per 10 dagen
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
     

Maak kennis met een Gratis Try-Out

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag jouw Gratis Try-Out aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Meer weten over de Milon Cirkel? Kijk onderstaande video. 

 

Social Fit Club Health Me in Naaldwijk, Leidschendam en Scheveningen is dé plek voor hét alternatief voor fitness met de Milon Cirkel. Bij Health Me ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Try-Out.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.