Milon training

De Miloncirkel is snel, veilig en efficiënt!

Jouw complete training in slecht 35 minuten ’’ook voor wie niet van sporten houdt.’’

Werk, gezin, sociale verplichtingen…… we hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat beweging een must is, komt het er niet altijd van. Dan is het goed om te weten dat je op de Milon cirkel en complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende training op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en effectieve manier. Je traint altijd onder begeleiding en al jouw trainingen worden geregistreerd voor optimale coaching.  In 35 minuten heb je een volledige training en dat met maar twee keer per week is voldoende.

De Milon cirkel dus een complete training voor zowel spierkracht als conditie!

In de Milon cirkel train je de zes grote spiergroepen om het lichaam strak en slank te maken en dit wissel je af met conditietraining. Dit draagt bij aan de vitaliteit en een optimaal energiebalans. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut en op de cardio oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 4 minuten. De training is daarom erg wisselend en compleet! Daarbij traint iedereen in dezelfde tijd zodat je nooit hoeft te wachten op een oefening en is er een vaste route in het circuit zodat je niet hoeft na te denken welke oefening je moet doen.

Milon start-up

Na een adviesgesprek kan de coach met zijn expertise bepalen wat het beste plan van aanpak zal zijn om jouw doelen zo snel mogelijk te behalen. Hier wordt een persoonlijk trainingsplan op afgestemd op jouw niveau. Vervolgens wordt er met de Milonizer een body-scan gemaakt om alle toestellen juist in te stellen. Dit wordt gekoppeld aan jouw bandje of pasje waarmee je inlogt op het toestel die vervolgens automatisch aanpast naar optimale bewegingsuitslag. De laatste stap is een krachtmeting. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de juiste weerstand krijgt om een progressieve reactie te krijgen zonder dat het lichaam wordt overbelast.

De Milon cirkel, een effectieve training in slechts 35 minuten!

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon cirkel zelfs effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

  • Door de korte wisseltijd blijft je hartslag hoog en ben je dus continu je uithoudingsvermogen aan het trainenen.
  • Door de verhoogde excentrische weerstand (dit is een hogere weerstand in de teruggaande beweging waarin het lichaam fysiologisch sterker is) is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan een traditionele spiertraining met geichten.
  • Iedere training wordt automatisch opgeslagen zodat er altijd een perfecte training kan worden gerealiseerd.
  • De Milon coach zorgt ervoor dat je altijd het maximale uit de training haalt

Meld je hieronder aan voor de Gratis Try Out bij Health Me