• Header 4

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Health Me kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Het tarief is afhankelijk van jouw doelstelling. 

Waarom kiezen Naaldwijk, Leidschendam en Scheveningen voor Health Me?

Al velen gingen jou voor. Bij Health Me behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Health Me onderscheidt zich van andere sportscholen in Naaldwijk, Leidschendam en Scheveningen vanwege:

  • Slechts 2x 35 minuten trainen per 10 dagen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Hét alternatief voor de normale sportschool


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

Social Fit Club Health Me in Naaldwijk, Leidschendam en Scheveningen is dé plek voor hét alternatief voor fitness met de Milon Cirkel. Bij Health Me ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Try-Out.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.