TESTIMONIALS

Joke en Jo

Joke: Ik vind het super en de coaches heel vriendelijk, de aandacht is fijn. Als je vragen hebt staan ze voor je klaar. Bij blessures worden de apparaten aangepast zodat je veilig kan trainen. Mijn conditie en kracht zijn verbeterd, wanneer ik heb gesport voel ik me voldaan!

Hansie

Ik heb het bij Health Me altijd naar mijn zin zou het nooit willen missen. Gezellig een kopje koffie na het sporten, sociaal dus ook een pluspunt. Mijn gewicht hou ik op peil wanneer ik 2 x in de week sport en loop makkelijker. Ik kijk er iedere dag weer naar uit om naar Health Me te gaan!

Michelle van der Scheer

Sporten bij Health me gaat goed vind het vooral gewoon lekker omdat ik me hoofd kan leegmaken. Je sport hier 35 min en bent heel intensief bezig, het is fijn dat het een kleine sportschool is. En je hoeft niet lang te wachten voor dat je aan de beurt bent. De coaches zijn super, ze zijn aardig en helpen waar het nodig is, er is altijd wel iemand bij wie je terecht kan met vragen. Ik heb een betere conditie gekregen,  en merk dat ik me ook veel fitter voel, minder vermoeid!

Ingrid Cortjens (57 jaar)

Partner van een hele lieve man, mama van 2 prachtige dochters, oma van een lieve stoere kleinzoon ( 9  jaar) en bonusmama van nog 2 hele lieve dochters, schoonmama van 2 stoere schoonzoons.

Tot 11 April 2019 bestond mijn leven uit heel veel leuke dingen, werken in de bedrijfscatering. Hiervoor 15 jaar lang mede eigenaar geweest van een Brasserie in Zoetermeer.
Dan slaat het noodlot toe en krijg ik, helemaal uit het niets, een subarachnoïdale hersenbloeding, ook wel SAB genoemd. Na 2 1/2 week ziekenhuis en ruim 9 maanden revalideren, ben ik van niets…..aardig de ladder opgeklommen, ondanks blijvende hersenschade.

Mijn leven van vroeger krijg ik niet meer terug, ben mijn baan verloren hierdoor maar ben dankbaar voor wat nog wel kan.
Wat kon nog wel, wat kon niet meer…..ik voelde me soms alleen in mijn proces, ook al was dat natuurlijk helemaal niet zo met zoveel lieve mensen om me heen. Ik moest mezelf opnieuw gaan ” uitvinden “.

Sporten in een drukke sportschool was er niet meer bij. De licht en geluidsprikkels zijn te veel daar. Multi tasken is ook erg moeilijk, ik moet me goed concentreren op één ding.

Zo kwam ik bij Health me in Leidschendam terecht na het lezen van een promotie stukje over deze nieuwe fitclub in Leidschendam.
Doodnerveus en met toch wat lood in mijn schoenen een afspraak gemaakt.

Een hele fijne eerste kennismaking. Lekker in de buurt want door de bloeding is auto rijden er even niet meer bij.
Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik mocht een klein rondje doen.

De stap genomen om hier mijn conditie en gewicht* ( *door de vele medicatie en het slechte kunnen bewegen) aan te gaan pakken.
Ik kreeg een hele lieve coach, want bij Health me wordt je heel goed begeleid door één van de geweldige coaches.

De milon cirkel is helemaal op mijn kunnen aangepast middels een bodyscan. En eens in de zoveel tijd heb je een checkpoint training. Daarnaast zijn er natuurlijk die fantastische coaches, waarvan er altijd één in de cirkel staat tijdens de training.

Inmiddels iets over de helft van fase 1. Ik voel me een blij en gelukkig mens dat ik deze stap heb genomen, zo zeer ik ook getwijfeld heb of ik dit allemaal wel aan zou kunnen met mijn beperkingen. Ook trots op mezelf dat ik 2x per week de strijd aan durf te gaan met mezelf…..mijn vertrouwen in mijn lichaam weer langzaam terug krijg.
En het contact met andere mede sporters doet me duidelijk heel veel goed.

Dankjulliewel lieve stoere coaches van Health me Leidschendam, voor alle steun, hulp en support tijdens mijn trainingen.

Tegen mensen met een beperking zoals ik,  en ik weet niet iedereen is hetzelfde, zou ik willen zeggen: Trek die ” stoute ” sportschoenen aan en probeer

Groetjes,

Ingrid🍀

Marie-Anne

Sporten bij Health Me gaat heel goed!
Ik kan langskomen wanneer ik wil en het is snel en efficiënt. Ik zit strakker in mijn vel en voel me fitter. Het is een fijn concept verstand op 0 en gaan! Er zijn goede coaches/professioneel, het is ook altijd gezellig en als ik er eenmaal ben wil ik niet meer weg! Doordat ik sport let ik op wat ik eet en leef gezonder.

Cardio Health Me

Brenda

Sporten bij Health me gaat hartstikke goed en doe dit samen met mijn man. Dit is ook iets voor iemand die niet van sporten houd en het zorgt ervoor dat je in een korte tijd toch fitter wordt. Het is makkelijk je sport met een pasje die je in het apparaat doet en in 35 minuten heb je een geautomatiseerde total body workout! Mijn conditie is er echt op vooruitgegaan, sporten is leuk geworden. 😃

Geert

Echt top ik was eerst niet zo’n sportschool man echt een ideale manier van trainen je bent zo klaar ( 35 min ) je bandje ervoor hangen en alles staat veilig op jou lichaam ingesteld.
Er is goede begeleiding als je vragen hebt staan ze voor je klaar. Vind het lekker om bezig te zijn, met mijn rugklachten gaat het ook beter. Er is ook fysiotherapie dat kan ik dan ideaal combineren met mijn sporten!


Met trots publiceren wij het persoonlijke verhaal van Ingrid Cortjens. Zij heeft een hersenbloeding gehad. Dank je wel voor je mooie eerlijke verhaal!!!

Alhoewel ik niet graag over mezelf praat hoop ik  dat ik andere mensen hiermee een zetje in de richting kan geven en over de streep kan trekken bij twijfel.

Meld je hieronder aan voor de Gratis Try Out bij Health Me